Kategoriler
İGSAŞ an18
EC FERTILIZER AZOTLU GÜBRE ÇÖZELTİSİ İGSAŞ AN - 18
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) 18
Nitrat Azotu (NO3 – N) 9
Amonyum Azotu (NH4 – N) 9
BİTKİ ADI UYGULAMA ZAMANI DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA YAPRAKTAN UYGULAMA (100 l suya)
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye. Şaşırtmadan 15 gün sonra başlayıp 20 gün aralıklarla hasat sonuna kadar. Her uygulamada sulama suyuna 1-2 kg/da karıştırılır 200-250 g
Kabak, Karpuz, Kavun Kol atımında, meyve tutumunda, daha sonra 20 gün aralıklarla Her uygulamada sulama suyuna 1-2 kg/da karıştırılır 200-250 g
Ispanak, Lahana, Karnabahar, Pırasa, Marul, Maydanoz Bitkiler 3-4 yapraklı duruma geldikten sonra 20 gün aralıklarla Her uygulamada sulama suyuna 1-2 kg/da 200-250 g
Kesme Çiçekçilik Çiçeklenme öncesi 20 günde bir defa Her uygulamada sulama suyuna dekara 2 kg verilir 200-250 g
Çilek Gelişme döneminde 20 gün ara ile Her uygulamada sulama suyuna 1-2 kg/da 200-250 g
Patates, Şeker Pancarı, Soğan, Sarımsak ve Turp Bitkiler 3-4 yapraklı duruma geldikten sonra 20 gün aralıklarla Her uygulamada sulama suyuna 1-2 kg/da karıştırılır 200-250 g
Narenciye, Elma, Kivi , Armut, Şeftali, Ayva, Erik, Kiraz, Nektarın, Kayısı, Muz, Nar vb Şubat-mart ayında birinci uygulama, meyve tutumundan sonra ikinci uygulama Her uygulamada sulama suyuna 1 kg/da 200-250 g
Bağ Gelişme döneminde 20 gün ara ile Her uygulamada sulama suyuna 1-2 kg/da 150-200 g
Mısır Her sulamada, sulama suyunda Her uygulamada sulama suyuna 2 kg/da 300-350 g
Tütün, Ayçiçeği Her sulamada, sulama suyunda Her uygulamada sulama suyuna 2 kg/da 300-350 g
Pamuk Vejetasyon başında, koza oluşumundan önce, 20 gün sonra üçüncü uygulama Her uygulamada sulama suyuna 2 kg/da 300-350 g
Yeşil Alanlar İlkbaharda yapılan ilk biçimden sonra 2 ayda bir kez olmak üzere her uygulamadan sulama suyuna 1,5 kg/da 200-250 g
Buğday, Arpa, Çeltik Sapa kalkma döneminde - 300-350 g