Garanti Edilen İçerik | (w/w) |
---|---|
Organik Madde | 15 |
Toplam Azot (N) | 7 |
Organik Azot (N) | 1 |
Üre Azotu (NH2-N) |
6 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 20 |
pH | 12,5 – 14,5 |
BİTKİ |
UYGULAMA ZAMANI |
UYGULAMA ŞEKLİ TOPRAKTAN (ml/da) |
UYGULAMA ŞEKLİ YAPRAKTAN (ml/da) |
Domates, biber, salatalık, kabak, patlıcan, çilek vb. |
Meyve tutumundan sonra 2-3 hafta aralıklarla hasat sonuna kadar |
|
2000 |
Turunçgiller |
Büyüme döneminde |
200-100 |
1500-2000 |
Kiraz, erik, kayısı, şeftali, elma, armut vb. |
Meyve bağlamadan önce |
150-100 |
1500-2000 |
Tahıllar |
Dene bağlamadan sonra |
150 |
1000 |
Pamuk |
Tarakda |
150 |
2000 |
Mısır |
1. Gelişme Döneminde |
150 |
1500 |
Şeker pancarı, patates, soğan, sarımsak |
1. Gelişme Döneminde |
150 |
1500 |
Bağ |
Nohut döneminden başlayarak hasada kadar |
150 |
2000 |
Soya, fasulye, nohut, mercimek, yer fıstığı |
Çiçek sonrasından hasada kadar |
150 |
1000 |