İGSAŞ Mn - Zn
EC FERTILIZER MANGAN (Mn-Sülfat), ÇİNKO (Zn-Sülfat) SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI İGSAŞ Mn - Zn
Garanti Edilen İçerik |
(w/w) |
Suda Çözünür Mangan (Mn) |
2 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) |
5 |
ph |
3,6 |
BİTKİ |
UYGULAMA ŞEKLİ YAPRAKTAN (cc/100 l su) |
UYGULAMA ZAMANI |
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek |
100 – 200 |
Her türlü ürün grubunda köklenme döneminden
hasada kadar kullanımı tavsiye edilir.
Özellikle buğday, mısır gibi daneli bitkilerde
çinko içeriği ile verime katkı sağlaması açısından
köklenme, dane oluşumu, olgunlaşma
dönemlerinde 3 – 5 uygulama yapılması
tavsiye edilir. |
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik |
200 – 300 |
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay |
200 – 300 |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane |
200 – 300 |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar |
200 – 300 |
Soğan, Sarımsak |
200 – 300 |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb |
200 – 300 |
Süs Bitkileri |
200 – 300 |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa,
Yulaf, Çavdar vb), Baklagiller, Yem Bitkileri vb |
200 – 300 |
Yeşil Alanlar |
200 – 300 |
Taban Uygulaması: Köklenme döneminden olgunlaşma dönemine kadar 1,5 – 2 l/da 3 – 4 uygulama yapılır.