Kategoriler
İGSAŞ Mn - Zn
EC FERTILIZER MANGAN (Mn-Sülfat), ÇİNKO (Zn-Sülfat) SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI İGSAŞ Mn - Zn
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Mangan (Mn) 2
Suda Çözünür Çinko (Zn) 5
ph 3,6
BİTKİ UYGULAMA ŞEKLİ YAPRAKTAN (cc/100 l su) UYGULAMA ZAMANI
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek 100 – 200 Her türlü ürün grubunda köklenme döneminden hasada kadar kullanımı tavsiye edilir. Özellikle buğday, mısır gibi daneli bitkilerde çinko içeriği ile verime katkı sağlaması açısından köklenme, dane oluşumu, olgunlaşma dönemlerinde 3 – 5 uygulama yapılması tavsiye edilir.
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik 200 – 300
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay 200 – 300
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane 200 – 300
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar 200 – 300
Soğan, Sarımsak 200 – 300
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb 200 – 300
Süs Bitkileri 200 – 300
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb), Baklagiller, Yem Bitkileri vb 200 – 300
Yeşil Alanlar 200 – 300
Taban Uygulaması: Köklenme döneminden olgunlaşma dönemine kadar 1,5 – 2 l/da 3 – 4 uygulama yapılır.