Kategoriler
İGSAŞ uan32
EC FERTILIZER ÜRE AMONYUM NİTRAT GÜBRE ÇÖZELTİSİ İGSAŞ UAN - 32
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) 32
Amonyum Azotu (NH4 – N) 8
Nitrat Azotu (NO3 – N) 8
Üre Azotu (NH2 – N) 16
Suda Çözünür Bor (B) 0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu) – Tamamı EDTA ile Şelatlı 0,02
Suda Çözünür Demir (Fe)– Tamamı EDTA ile Şelatlı 0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn) – Tamamı EDTA ile Şelatlı 0,01
Suda Çözünür Çinko (Zn) – Tamamı EDTA ile Şelatlı 0,002
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0,001

(Cu, Mn, Zn EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı = 5,5 – 9 ; Fe EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı = 4 – 7)

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN UYGULAMA (100 l suya/cc) DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA (da/kg)
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye. Fide dikiminden itibaren, yetişme dönemi boyunca 250 - 300 3 - 4
Kabak, Karpuz, Kavun Fide dikiminden itibaren, yetişme dönemi boyunca 250 - 300 3 - 4
Ispanak, Lahana, Karnabahar, Pırasa, Marul, Maydanoz Gelişme dönemi boyunca - 3 - 4
Kesme Çiçekçilik Gelişme dönemi boyunca 300 – 400 3 - 4
Çilek, Muz Gelişme dönemi boyunca 250 - 300 3 - 4
Patates, Şeker Pancarı, Soğan, Sarımsak ve Turp Çıkıştan itibaren 300 – 350 3 - 4
Narenciye, Elma, Armut, Şeftali, Ayva, Erik, Kiraz, Nektarın, Kayısı, Nar vb 1.Uygulama çiçeklenmeden önce
2.Uygulama meyve tutumundan sonra
3. ve 4. Uygulama meyveler olgunlaşıncaya kadar
250 - 300 3 - 4
Kivi 1.Uygulama çiçeklenmeden önce
2.Uygulama meyve tutumundan sonra
3.Uygulama 2. Uygulamadan 10-15 gün sonra
250 - 300 3 - 4
Mısır , Ayçiçeği Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren - 3 - 4
Soğan, Sarımsak Gelişme dönemi boyunca 250 - 300 3 - 4
Pamuk Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren - 3 - 4
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı Erken gelişme döneminde 250 - 300 3 - 4
Buğday, Arpa, Çeltik Kardeşlenme başlangıcından itibaren - 0,2 – 0,5