TOPRAĞA KUVVETÜRÜNE BEREKET
İGSAŞ Blue
İGSAŞ İGSAŞ BLUE 12-12-17+(2MgO) +(15 SO3) NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) 12
Amonyak Azotu (NH3-N) 10,4
Nitrat Azotu(NO3-N) 1,6
Nötral amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) 12
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) 11
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 17
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 2
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) 15
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI UYGULAMA ŞEKLİ YAPRAKTAN (g/100l su) UYGULAMA ŞEKLİ TOPRAKTAN kg/da)
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır 100 – 200 3 – 4
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 4 – 5
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 4 – 5
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 4 – 5
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 200 - 300 4 – 5
Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır 201 – 300 4 - 5
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır 200 – 300 4 – 5
Süs Bitkileri ve Kesme Çiçekcilik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır 200 – 300 4 – 5
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb), Baklagiller, Yem Bitkileri vb Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 200 – 300 4 – 5
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır 200 – 300 4 – 5