Avantajlar: Bitkilerin azot, fosfor ve çinko ihtiyacını karşılar. Kök, yeşil aksam ve meyve gelişimi ile verim ve kalitesini artırır.
Kullanım Şekli: İlk damla sulama ile 4 kg
Avantajlar: İçerdiği yüksek organik madde, azot ve potasyum sayesinde toprağı zenginleştirir, bitkiyi güçlendirir. Hastalık ve zararlılara karşı bitkiyi dayanıklı kılar ve meyve verimi ile kalitesini yükseltir.
Kullanım Şekli: İkinci damla sulama ile 2 kg
Avantajlar: İçerdiği üre, amonyum ve nitrat azotları ile bitkinin azot ihtiyaçları karşılar. Yaprakta klorofili artırarak kök ve yeşil aksam gelişimi ile meyve verimi ve kalitesini yükseltir.
Kullanım Şekli: 2., 3., 4. ve 5. damla sulama ile toplamda 9 kg
Avantajlar: İçerdiği nitrat azotu, kalsiyum ve bor besin elementleri ile bitkilerin toprak altı ve toprak üstü aksamlarının gelişimi, çiçeklenme ve tozlaşma için gerekli olup meyve verimi ile kalitesini artırır, meyvelerin iri ve düzgün şekilli olmalarını sağlar.
Kullanım Şekli: İkinci damla sulama ile 2 kg
Avantajlar: Kapsadığı nitrat azotu ve potasyum ile bitkinin azot ve potasyum ihtiyacını karşılar. Solunum ve fotosentezi düzenler, bitkileri hastalık ve zararlılara karşı dayanıklı kılar, kök yeşil aksam ve meyve gelişimi ile verim ve kaliteyi artırır.
Kullanım Şekli: 5., 6. ve 7. damla sulama ile toplamda 6 kg
Avantajlar: Kapsadığı potasyum ve kükürt ile bitkinin potasyum ve kükürt ihtiyacını destekler. Solunum ve fotosentezi düzenler, bitkileri hastalık ve zararlılara karşı dayanıklı kılar, kök ve yeşil aksam gelişimini ile verim ve şeker oranını artırır. Meyvelerde acılaşmayı önler.
Kullanım Şekli: Çiçeklenme başlangıcında yaprağa 0,15 kg
Avantajlar: Bitkinin azot ve fosfor ihtiyacını destekler. Kök ve yeşil aksam gelişimi ile meyve verimi ve kalitesini artırır.
Kullanım Şekli: Çiçeklenme başlangıcında yaprağa 0,15 kg
Avantajlar: İçerdiği yüksek oranda nitrat azotu ve kalsiyum ile bitkinin azot ve kalsiyum ihtiyacını destekler. Kabak meyvelerinde yaygın görülen çiçek burnu çürüklüğü problemini önler. Meyve kabuğunu sağlamlaştırarak önler ve depo ömrünü artırır. Meyve kabuğunu sağlamlaştırarak önler ve depo ömrünü artırır. Ayrıca yeşil aksam kılar, kök, yeşil aksam ve meyve gelişimi ile verim ve kaliteyi yükseltir.
Kullanım Şekli: Meyveler portakal büyüklüğünde iken başlanıp 1 hafta ara ile 2-3 kez 1 kg/100 L su dozunda meyvelere püskürtülmelidir.
Avantajlar: İçerdiği demir, çinko, mangan, bor, bakır ve molibden mikro besin elementleri ile bitkilerde gelişim hormonları ve klorofili artırarak fotosentez ile karbonhidrat metabolizmasını teşvik eder, enzim aktivitelerini düzenler. Dolayısıyla genel olarak bitkinin kök ve yeşil aksam gelişimini artırır, meyve verimi ve kalitesini yükseltir.
Kullanım Şekli: Çiçeklenme başlangıcında yaprağa 0,1 kg İGSAŞ COLORFUL ve İGSAŞ ÜRE FOSFAT ile birlikte verilebilir.